Hunting Hedges This Is For You

COI 4.84%

HD Pending

ED Pending 

Eyes Pending

DNA Hereditary Clear  

BLack (Liver Carrier)

 

 

 

 

 

PEDIGREE

Southern Spots Kinky Boots

Ch. Namara's Red Sky at Night - ChNamara's Addict to Life 04-12-2020

COI 10.92%

HD A Norbergwaarde 35.0

Baer Bilateral

-P3, Scissor Bite

58 cm

Liver

Fanu is een werklustige reu die graag apporteert. Hij is actief in de praktijkjacht en we hopen dat hij deze zomer zijn (onofficiële) SJP B diploma zal halen. Hij is tevens ook actief in het bikejören/canicrossen, dock diving en speelt graag met een frisbee. Kortom dus een hele veelzijdige actieve reu. 

Thuis noemen we hem ook wel de clown van de roedel, er gaat geen dag voorbij dat ik niet in een deuk lig om zijn humor. Fanu kan goed met teven samen, reuen hebben een rustige introductie en begeleiding nodig. Dit is iets wat veel voorkomt bij Dalmatiër reuen. 

 

Fanu is ongeschikt als dekreu. 

 

Utrecht - Outdoor Summer Show 1U 

"Middelgrote bruin bevlekte reu van goede lichaamslengte, mannelijk hoofd met gemarmerd oor, maximale bakken, schaargebit, mondhoeken wat roze, zg hals, voor wat weinig, achter wat sterk gehoekt, sterke rug, mooie vlek verdeling, gaat voldoende vlot door de ring, wordt goed geshowd"

 

PEDIGREE

Joe van 's Gravenhout

Nithvally's Boss at Foxhope - Grace van 's Gravenhout 15 augustus 2022

COI 2.45%

HD A, Norbergwaarde 40.0 

ED Vrij 

Eyes Pending

DNA Pending

BBEe 

Joe is een vriendelijke en vrolijke reu die woonachtig is bij mijn ouders. Hij wordt omschreven als lief, trouw en heel mensgericht en daarom is hij werkzaam bij een praktijk als therapiehond. 

Hij heeft een grote wil om het goed te doen en kan daarbij goed zijn energie aanpassen op zijn omgeving. In zijn werk als therapiehond is hij rustig en beheerst, in vrije tijd is hij een energieke jonge hond die graag apporteert op de jachttraining. 

 

 

In afwachting van de gezondheidstesten zal Joe later ook beschikbaar zijn als dekreu.

 

PEDIGREE