Foxhope's Juniper van 's Gravenhout

Nithvally's Boss at Foxhope - Grace van 's Gravenhout15 augustus 2022

COI 2.45%

Embark COI 14%

HD A, Norbergwaarde 35.0 

ED Vrij 

ECVO Clear ('24)

DNA* All Clear

*Prcd-PRA, EIC, HNPK, SD2, RD-OSD, CNM, SOD1A, DNM1, HUU, MCD, Narcolepsy, PKLR, CNGA3 Exon 7, GFAP, SPTB, CMS, GR-PRA2, XL-MTM, RPGRIP1, OL6A3 Exon 10, Stargard, Copper Toxicosis

BBee

 

Haimi is een hele fijne werkhond met een ontzettend hoge will to please. Ze heeft het typische zachte UK temperament van haar vader Boss met het vuur van haar moeder Guusje. In 2024 gaan we ons focussen op de Starters klasse binnen de OWT. 

Op post en tijdens het werk is ze heel rustig maar alert. Haimi is een hondje wat je kan zien denken tijdens het werk. Daardoor is ze, mede dankzij haar zachtheid, makkelijk te corrigeren en goed te sturen. Haimi is het gelukkigst, als ze dingen goed doet en daarvoor de lucht in geprezen wordt.

 

PEDIGREE

Werkresultaten

04-06-2023 Moray Firth Spaniel & Retriever Club 80/80 punten, 3e plaats Puppy. 

10-06-2023 WFRG SJP C, 1e plaats. 

15-06-2023 More than Dogs SJP C, 1e plaats. 

24-02-2024 OWT Starters Vlisteren, 4e plaats. 

03-03-2024 OWT Starters Heerle, 3e plaats.

08-06-2024 WT Beginners Anzegem, 1e plaats.

 

 

Foxhope's Marking a Grouse

Paddy Paws for Applause x Eelburn Ella at Foxhope - 28 april 2023

Embark COI 25%

COI 8.9%

HD Pending 

ED Pending 

Eyes Pending

DNA Copper Toxicosis Carrier

DNA* Clear

*Prcd-PRA, EIC, HNPK, SD2, RD-OSD, CNM, SOD1A, DNM1, HUU, MCD, Narcolepsy, PKLR, CNGA3 Exon 7, GFAP, SPTB, CMS, GR-PRA2, XL-MTM, RPGRIP1, OL6A3 Exon 10, Stargard,

BBEe 

Oakley is onze kleine spruit, met een karakter net zo fijn als haar bouw. Oakley komt uit Schotse picker-up lijnen welke veelal gebruikt worden voor het kleine gevogelte.

Oakley kruipt graag zo dicht mogelijk tegen je aan. Tot het moment dat de groene kleding aan gaat en er gewerkt mag gaan worden. Dan komt de werkdrift, zelfstandigheid en gedrevenheid naar boven. Oakley heeft een hele sterke neus die zij graag inzet om bij haar eindbestemming te komen. In Schotland hebben we mogen zien hoe haar moeder in 40 cm sneeuw 500 meter lang het spoor van een runner (fazant) volgde en hier vervolgens trots mee terug kwam. Deze neus heeft ze zeker weten geërfd. 

Ondanks haar vermogen om dingen zelf op te lossen, doet ze niets liever dan samenwerken met ons om uiteindelijk tot het doel te komen.

Op het punt van dit schrijven, is Oakley net 1 jaar oud geworden. Wij kijken er enorm naar uit om te zien hoe zij zich verder zal gaan ontwikkelen. 

 

Aangezien wij enkel jachthonden willen fokken van hoge kwaliteit vinden wij Oakley niet geschikt genoeg om bij te dragen aan het verbeteren van het ras. Zij zal dus nooit ingezet worden voor de fok. 

 

PEDIGREE

Werkresultaten

11-05-2024 NLV SJP C Oostvoorne. 1e plaats.

 

Rosalynn v.d. Lefwinus

Ch Nino from Yellow's Garden † - Louisiana Yazz Lianne v.d Lefwinus

 

Maui was onze eerste hond en het begin van onze hondenpassie. We zijn met haar actief binnen het speuren, mentrailen en verder gewoon een actief hondenbestaan. Maui doet echter niks liever dan tijd doorbrengen buiten op ons erf om de boel in de gaten te houden.  

 

Maui is gesteriliseerd.